11
Domaći fudbal

ZVEZDA SVE JAČA: Novi stranac stigao u Beograd i to sa novom frizurom (FOTO)

Objavljeno: 29.01.16 u 13:11

Crvena zvezda će značajno jača otputovati na drugi deo priprema koje će sprovesti na Kipru pošto je u Beograd stiglo i drugo pojačanje nakon Davida Babunskog.

Kao što je i najavio francuski internacionalac Damijen Le Talek od sinoć je stanovnik srpske prestonice, a tokom dana bi trebalo da obavi lekarske preglede pre potpisivanja ugovora sa liderom srpskog šampionata.

Francuz bi trebalo da bude promovisan u subotu zajedno sa Makedoncem, a obojica će morati vrlo brzo ponovo da se pakuju pošto crveno-beli u ponedeljak putuju na Kipar.

Pre moskovskog sastnaka na kom je Zvezdan Terzić uspeo da se dogovori sa Mordovijom oko obeštećenja, a na kom je prisustvao i Le Talek Francuz je odlučio da malo promeni lični opis, kada je u pitanju frizura.

0
0

11 Komentara

  1. TO BRE NISU DVA GROBARA TO SU DVA BOLESNIKA KOJA NEMOGU BEZ ZVEZDE DA DISU I NEMOZE DAN DA PRODJE DA ONI NE CITAJU O NJOJ…BOLEST BOLEST…

    0
    0
    Odgovori
  2. A ti Grobaru od kostiju prestani da komentarises Zvezdine objave i novine i kud je vec sve pratis..bolje ti je da malo gurnes nos u tvoje dvoriste i vidis sta vam vasi mrtvaci rade..kad neznas kao normalan nemoj ni kao budala da komentarises ok…

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo postaje legija stranaca–Pavićević, Orlandić, grof Božović,na čelu sa dr. poternicom , Ibanjez, Donald, Viera, Le-Talek, Babunski—ko će sve to da plati i koliko li to košta samo bog dragi i kriminalci oko njega znaju*-još kad stignu štoperi iz Brazila –biće veselo hahahahah

    0
    0
    Odgovori
  4. „Pojacanje“ za pistu manekena latentne populacije… .!. XXAAXXAA .!. Dobrodosao u „pravi“ klub..za te stvari…!!!……..

    0
    0
    Odgovori
    • kako samo cvrchish i pishtish jazavche…a kako cesh tek da pishtish za mesec dana kad vas razmooontiramo u lavoru…sa sve tim „bombama“ koje najavljuje onaj vas mali semenkar…

      0
      0
      Odgovori
    • Opet napad samosmeha. Očigledno zgubidane da nemaš pametnija posla nego da smaraš u tuđem dvorištu. Prošetaj malo, uzmi terapiju. Komentariši malo u svom dvorištu.

      0
      0
      Odgovori
      • Problem je u tome sto oni nemaju dvoriste! Kako su ih izjurili iz Pionira tako ce i sa vojnog stadiona!!! Kad neko nema kucu ni kuciste on luta po tudjim avlijama(citaj sajtovima)!!!!! Ali ima nade za ovog ludaka do koske,preuzima ih Mamic uz pomoc Curkovuca i daju im Zapresic umesto intera a kosarkasi u domu sportova Drazena Petrovica….. Ipak je kod kuce najlepse!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter