1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAPELO OKO ODŠTETE: Partizan ga neće, a on neće iz Partizana dok mu ne plate

Objavljeno: 29.01.16 u 11:12

Velike seobe u oba pravca desile su se tokom januara u Partizanu, a jedan od onih koji je na izlaznim vratima Humske nikako da „prekorači prag“.



Predrag Luka
ni u jesenjem delu prvenstva nije bio u prvom planu kod trenera Milinkovića i Drulovića, a ništa se nije promenilo ni dolaskom Ivana Tomića pa je klub odlučio da raskine saradnju sa ofanzivnim vezistom.

Međutim, neće to ići tako lako pošto prema saznanjima Sporta Luka traži da mu klub isplati 45 hiljada evra kako bi sporazumno prekinuli saradnju, dok je Partizan spreman da mu ponudi 30 hiljada.

Od pre dva dana fudbaleri Partizana se nalaze na Kipru gde odrađuju drugi deo priprema, a naravno među njima nema Predraga Luke.

0
0

1 Komentara

  1. To se zovu časovi ljubavi mažu vam oči dok im valjate čim nadu boljeg neće da pružaju tu istu ljubav… tu ljubavi nema i nikad je nije ni bilo ko jos moze da voli ovaj klub

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter