15
Evroliga

POKLON PARTIZANU IZ VEDRA NEBA: Evroliga daje ‘vajld kard’ crno-belima?

Objavljeno: 29.01.16 u 16:47

Uprkos slabijim rezultatima u poslednje dve godine, košarkaši Partizana bi ipak mogli da se nađu u Evroligi.

Prema informacijama do kojih je došao portal „Mondo“, Đordi Bartomeu kontaktirao je Partizan tokom ove nedelje, i Mići Beriću putem telefona spomenuo da postoji mogućnost da crno-beli dobiju specijalnu pozivnicu za učešće u najelitnijem evropskom košarkaškom takmičenju za sezonu 2017/2018, ili 2018/2019.

Podsećamo, pre nekoliko dana novinar David Pik objavio je da je Partizan pristao da igra FIBA Ligu šampiona, što su iz Partizana nedugo potom demantovali. 

Evroligu će ubuduće igrati 16 klubova, dok pozicija Evrokupa u mnogome zavisi od daljeg razvoja situacije sa FIBA Ligom šampiona.

0
0

15 Komentara

  1. Jeste sad ste se digli mali posle 20 god gde ste bili do pre dve God kada je partizan harao cutali ste nego vam je krivo što će partizan sad da dobije licencu pa jebiga igrali smo svake godine euro ligu a gde ste vi bili I vi bi dobili al sa ste igrali

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je smesno, sta im treba Partizan kada imaju covica i zvezdu. Izvinite sto pišem malim slovima zvezda covic, jer su bas mali. Partizan je jedan i Veliki, mnogo jak za čelu evroligu. Sada im fale navijanja Grobara,jer nemaju navijača za špicu evrolige za narednu sezonu

    0
    0
    Odgovori
  3. Nažalost, pročitajte tekst malo pažljivije i videćete između redova, da se ne pominje sledeća sezona… Mislim da je ovo pripremanje terena za Zvezdinu A licencu… A da se Partizan ne prikloni FIBI, kako im se ne bi dalo na težini takmičenja. Ne planiraju oni Partizan u svom takmičenju, nažalost.

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa ok je to samo neznam kome ce da daju tu pozivnicu jel ce do tad da se ugasi partizan-igokea-vizura it d itt hahha. A i sta to nas srbe briga sto djordje pomaze zagrebacki klub.to hrvate treba da raduje.

    0
    0
    Odgovori
  5. -Sad će početi negodovanje. Delija,jer mržnja nemoze da se obuzda.Nije bitno što je to dobro za Srbiju jer je bitunja zvezda.’

    0
    0
    Odgovori
    • Dolazi IVANIC pa dolazi STOIJKOVIC pa razne BOMBE a sad VAJD KARTA DOBRA FORA !!!!!!! Mozda bude ko u raklami za onaj kredit sto da cekate trofej DOBICETEGA ODMAH!!!! HA HA HA HA HA ili ona cuvena JOS VERUJETE U DEDA MRAZA!!!!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Hahahaha… Svakakve VICEVE ce covek da cuje od ovih pantera, bas vala imate uslove za A licencu, stabilan budzet koji ce vam trajati do sledecih izbora ili presude Covicu, dvoranu sa 15000 mesta u kojoj cete igrati sve meceve, i slicne uslove…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter