2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

JOŠ JEDAN POSAO ZAVRŠEN: Le Talek najzad Zvezdin (FOTO)

Objavljeno: 29.01.16 u 23:51

Posle Davida Babunskog, ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao je i Damijan le Talek.

Crvena zvezda je u petak dobila novo pojačanje. U pitanju je francuski internacionalac, Damijan le Talek, koji je potpisao ugovor na dve i po godine. Le Talek je prošao lekarske preglede, i putovaće sa ekipom na drugu fazu priprema.

Zvanična promocija Davida Babunskog i Damijana le Taleka održaće se u subotu od 13 časova na stadionu „Rajko Mitić“.

0
0

2 Komentara

  1. Ovaj je sam sebi presudio cekanje plate,nezadovoljstvo,pritiske u dusi, grobari neka neko u gradu objasni mladicu da su mu najgori dani u karijeri tek poceli, posavetujte mladica, da bezi sto pre moze iz propalog kluba zvanog zvezda,da ce platu tesko izvlaciti a na kraju nezadovoljan otici pa tuzbom traziti svoje, od cega ce ga zvezda placati. FSS da im trazi da isplate sva dugovanja,a dotle zabrana registracije igraca,i koristenje istih na utakmicu. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Opet si ušao u tuđe dvorište. Sada si smislio nov nadimak. Penzioner pa gro.ar do koske (gov.ar sa daske) a sada ti je nadimak prepoznatljiv po tvom samosmehu kada ne uzimaš terapiju. Idi lepo u svoje dvorište pa tamo komentariši. Mnogo si opsednut Zvezdom.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter