2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ISPOVEST ANDRIJE ŽIVKOVIĆA: Teško mi je zbog ovakve situacije!

Objavljeno: 28.01.16 u 22:04

Saga oko Andrije Živkovića traje danima i ne vidi joj se kraj, a mladi fudbaler teško podnosi sve što se oko njega dešava.

Igrač crno-belih ne može da se pomiri sa tim da se prevelika fama vodi oko njega, pa je konačno rešio da otvori dušu.

– Teško mi je da čitam sve što se piše i što me ovako provlače po novnama. Mislm da to nisam zaslužio. Najmanji sam krivac u svemu. Stvarno mi je žao što je ovako, jasan je Živković.

Još je i dodao:

– Dao sam reč bivšem treneru Zoranu Kizi Milinkoviću i upravi da ostajem do leta. Tako će i biti. Imam ugovor još šest meseci. Naravno, od 1. jula sam na raspolaganju Upravi, šta god bude trebalo

Za ovakav ugovor mladi fubaler nije kriv.

Takođe se osvrnuo i na kritike Saše Ilića i Vladimira Stojkovića.

– Za ove što se ovako javljaju mislim da je najvažnije biti čovek, pa tek posle komentarisati druge. Nemam šta da kažem povodom toga. S druge strane, svi znamo ko je Saša Ilić, legenda kluba, protiv njega nemam ništa protiv. Svako ima svoj stav, samo ne znam kako bi drugi reagovali kad bi bili u mojoj poziciji, jer mi je mnogo teško, završava Zivković svoju ispovest.

 

0
0

2 Komentara

  1. Niko ti ne brani da ostanes do leta, naprotiv, samo pre toga produzi ugovor, fk Partizan placa penale i za godinu dana zaradjuje 25 milki na svoj konto !!! Prost dokaz ljubavi prema voljenom klubu sa tvoje strane Zile !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Nemoj decko nikako,pa vidis kakva su bagra,gaze porodicu zarad malo para,pa navijaci te pljuju cuj grobari,isti oni koji kunu Kinzija dok im u timu cetiri(4) preletaca i klicu im eeeeeejjjjjj to je bolest bez odatle……

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter