0
Auto Moto

SKOT REDING: Cilj mi je da uđem među šest najboljih vozača!

Objavljeno: 28.01.16 u 15:20

Skot Reding započeo je sa testiranjima novog motora Pramak Rejsing.

Britanac je u redove ekipe, koja koristi Dukatije agregate, stigao iz tima Mark VDS kao zamena za Džonija Hernandeza Vagu. Jedan od najviših vozača u MotoGP šampionatu tako se pridružio velikoj italijanskoj nadi Danilu Petrućiju. Pažnju javnosti Reding je dobio senzacionalnim plasmanom na podijum u Mizanu pethodne sezone. Da ima potencijala potvrdio je i 6. mestom u Silverstonu. Međutim ukupno gledano, vozio je sa puno oscilacija, pa je završio na skromnom 13. mestu u generalnom poretku.

Već posle nekoliko treninga nagovestio je da su mu promenom tima porasle i ambicije, i da očekuje da njegova treća sezona u „kraljevskoj“ klasi bude najkvalitetnija do sada.

– Imam osećaj kako stičem sve više samopouzdanja i kako mogu da predviđam stvari u toku vožnje. Prošle godine nije bilo tako. Bio bih srećan ako uspem da završim godinu u Top 6. Pokušaću da se izborim za nekoliko plasmana na podijum. Mislim da ćemo imati prilike za tako nešto. Moramo biti posvećeni i fokusirani kako bismo napravili uspeh – rekao je Reding za ‘Kreš.com“.

Pripremio: Miloš Ristanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter