4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENE U VOJVODINI: Lalatović precrtao Ivanića i cilja novo pojačanje iz Partizana

Objavljeno: 28.01.16 u 09:52

Posle Nikole Trujića na meti Vojvodine je još jedan igrač Partizana, dok će Mirko Ivanić i definitivno napustiti Novi Sad.

Vojvodina je ušla u drugi deo priprema koji će obaviti u tuskom Beleku, a već se formira tim koji će do kraja prvenstva voditi bitku za plasman u Evropu. Nenad Lalatović zadovoljan je uslovima za rad ekipe koja će, najavio je trener Vojvodine, uskoro biti slabija za kapitena Mirka Ivanića.

– Na raspolaganju imam 26 igrača i trojicu golmana približnih kvaliteta. To je predugačak spisak i očekujem da se ubrzo smanji. Tu, pre svega, mislim na odlaske u inostrane klubove, pre svih kapitena Mirka Ivanića. Ali, verujem, da ćemo uspešno nadomestiti moguće gubitke jer za svako mesto u timu imamo jaku konkurenciju, po dvojicu i više kandidata – izjavio je Lalatović, a prenosi ‘Žurnal’.

Međutim, očekuju se i aktivnosti u drugom smeru. Juče smo najavili da bi to iz Partizana mogao da bude Nikola Trujić, a pojavljuje se mogućnost da to bude još jedan ‘otpisani’ fudbaler crno-belih.

U pitanju je Filip Knežević, prošle jeseni igrač Borca koji sa Partizanom ima ugovor na još šest meseci. Ivan Tomić nije želeo da ga povede na pripreme u Nikoziju, ali bi ga u Vojvodini vrlo rado videli u timu, posebno nakon najavljenog odlaska Mirka Ivanića.

0
0

4 Komentara

  1. E moj lalate umesto da uzimas visak iz zvezde stojanovic matos orlandic cvetkovic rendulic andjelkovic ti rasaterecujes balast partizana

    0
    0
    Odgovori
  2. Divno kako pojacavamo konkurente.. Ponekad pomislim da smo sado mazo, sto nas neko vise j.. e mi ga vise volimo. Posle ove farse od prelaznog roka, uveren sam da se unistavamo temeljno i studiozno.. Zasto?! Kome smetamo u toj meri da nas toliko mrzi? Bolesno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter