9
Domaći fudbal

OTKRIVENI DETALJI: Le Talek će u Zvezdi zarađivati ogroman novac!

Objavljeno: 28.01.16 u 12:47

Sve je dogovoreno, ostalo je još samo da se finišira prelazak Damijena Le Taleka iz Mordovije u Crvenu zvezdu.

Čeka se još samo da Francuz sleti u Beograd tokom današnjeg dana, kao što je juče najavio, i da se potpiše ugovor, čiji su detalji takođe već ugovoreni.

‘Žurnal’ prenosi te podatke prema kojima će Zvezda na ime obeštećenja Mordoviji uplatiti 250.000 evra. Od te cifre, jedan deo će Mordovija morati da prosledi samom Le Taleku, pošto mu duguje nekoliko neisplaćenih zarada.

Takođe, navodi se da će francuski internacionalac u Zvezdi zarađivati između 200.000 i 240.000 evra, što je ogromna cifra za ovdašnje uslove.

0
0

9 Komentara

  1. Ле Талек побегао из Мордовије зато што су му дужни плате и долази у клуб за који се још не зна колико су и коме све дужни!?То има само у Србији!

    0
    0
    Odgovori
  2. Za Srbiju jeste ogroman novac, ali za fudbal generalno nije, za evropu to je sica …
    Ako zelis da igras ligu sampiona, potrebna su ti pojacanja, a verujem da ga je Bozovic dobro snimio, posto je bas xapeo za njega …

    0
    0
    Odgovori
  3. Toliko kvalitetnih igraca postoji a mi zapeli za tog igraca za te pare a potpuno sam siguran da bi slicnog igraca nasli u omladinskom pogonu unasoj zemlji ili teritotju bivse juge za kojeg bi profitirali u svakom pogledu. Imamo ekipu kakvu trebamo, zamene iimamo pa sta ce nam sve ovo? Onda ponovo tuzbe i neka prepucavanja, zahvaljivanja na saradnji bez prodaje vec slobodnog odlaska. Dosta nam je vise onjila, parkera i jednog i drugog, bronovickog i te neke boranije. Bas me zanima kakav ce bit na kraju rasplet svega toga!??

    0
    0
    Odgovori
    • To je pravi nacin da se izbori LS i time smanje dugovi.Dovodjenje kvalitetnih igraca pa makar ih i platili solidno,garantuje dobru ekipu,konkurentnu da igra sa svima u Evropi.nemoj da mislis da Bozinov ne zaradjuje oviliko ili vise od njega a ranije su dovodili totalne anonimuse i placali im duplo vise nego sto ce ovome dati.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter