5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I ZVANIČNO: Luka Jović više nije igrač Zvezde!

Objavljeno: 28.01.16 u 18:46

Mladi napadač crveno-belih potpisao za novi klub.

Mladi reprezentativac Srbije i jedan od najtalentovanijih napadača sa ovih prostora, Luka Jović, potpisao je ugovor sa lisabonskom Benfikom, javlja „Mondo“. 

Zvezdi bi od obeštećenja trebalo da pripadne oko 600 000 evra.

Jović će u Lisabonu igrati uz saigrača iz reprezentacije i bivšeg igrača Partizana, Ivana Šaponjića.

0
0

5 Komentara

  1. Jadna ova deca, nema više ništa ni od njega ni od Šaponjića, treba celokupan fudbal vratiti na amaterizam, da se nebi deca prodavala FONDOVIMA,da se pripreme rade kod nas za jeftine pare a ne po Slovenijama, Turskama, Kipru!

    0
    0
    Odgovori
  2. Definitivno treba da svima u ovoj jadnoj opljackanoj Srbiji bude jasno da nas fudbal i nase klubove vode najveci sljamovi ovog drustva odnosno najveci kriminalci i mafijasi na Balkanu.Treba aktivirati novi Goli Otok i sav taj sljam smestiti tamo da tuca kamen.Lopovcine iz Partizan prodaju Saponju za 1,5 milki evrica, ovi Luku za jos manje, SRAMNO sta sve lopovcine i mafijasi –kriminalci rade u ovoj zemlji. I sada ovi Partizanovi mafijasi posle svega maltretiraju Zivkovica da vadi kestenje iz vatre i svojim transferom zataska njihove pljacke. Gde su im pare od Mitra koje su stigle ili trebalo da stignu 2 milke evrica ovih dana. Sto ne prodaju malog Lukica za dva miliona evra, ako im je Andrija prioritet, Trguju decom kao da su na pijaci pa kupuju kilo krompira. Ovi sad iz Zvezde ce posle lukinog transfera da se hvale kako smanjili dugovanja za nekoliko miliona evra jer kod njih je 3 puta 2 devet a ne sest/ Ma sve to u KP-dom smestiti u Nisu i da na onoj ekonomiji okopavaju kukuruz a sve sto su opljackali im oduzeti. I vrapci na granama vide i cuju sta se desava u nasem fudbalu samo drzavni organi ne vide i ne cuju. Pitam se da li su ti kriminalci zaista toliko mocni da su iznad svakog zakona i ne mozi im niko nista.

    0
    0
    Odgovori
  3. To ti se zove debilizam u Srbiji i srpskom fudbalu kad ovakav igrac ode za 600 000,bitno je da se forsira vieira i katai..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter