6
Evroliga

DOBRE VESTI ZA DELIJE: Rusi ‘guraju’ Zvezdu u Evroligu!

Objavljeno: 28.01.16 u 16:52

Kako prenosi Eurohops postoji mogućnost da se Evroliga proširi sa 16 na 20 klubova.

To su od Đordija Bartomeua zatražili ruski klubovi Uniks, Himki i Lokomotiva koji su takođe bili na sastanku u Barseloni. To znači da bi od četiri nova mesta tri pripala Rusiji, što bi uvećalo šanse da Crvena zvezda dobije „A“ licencu.

Sigurno je to da će 11 timova potpisnika igrati Evroligu u novom ruhu, da će jedno mesto dobiti pobednik Evrokupa, a još jedno pobednik kvalifikacija. Za ti slobodne ulaznice još uvek traje lobiranje.

Dok Evroliga sklapa koncept takmičenja, FIBA je već sve završila kada je reč o Ligi šampiona. Generalni sekretar FIBA Patrik Bauman je istakao da nema problem sa Evroligom i da su klubovi slobodni da biraju gde će da igraju.

– Nemamo problem sa Evroligom. Takođe, ni sa timovima koji su odlučili da se priklone tom takmičenju. Neka prave svoje privatne klubove – istakao je Bauman za „L Ekip“.

0
0

6 Komentara

  1. Prvi komentar, pa odmah komplekas tudjmanovac 😀 Govori da je Zvezda na drzavnim jaslama, a njegov polu zivi klub dobija pare od NISa, Telekoma, postanske stedionice, ima 6(sest) stranaca u timu, i to u „sezoni stabilizacije“ i pljuje drzavu zbog koje jos zive 😀 Sa njima uvek komedija…

    0
    0
    Odgovori
  2. @Veljko
    Normalno da ce Zvezdi,nece valjda partizanu,koji jos nije siguran ni da li ostaje u ABA ligi.Ne razumem kako vam vam vise ne dosade jedne te iste nebuloze da pisete i spinujete,pominjete nekakvo guranje para ,kad tvoj mali klub dobija vise para od drzave.E,sad sto vam je menadzment nesposoban da pronadje sponzore,to je druga stvar a ne vidim zasto bi neko i sponzorisao klub u kome je odvajkada leglo kriminala i svega negativnog u drzavi.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zvezdi A licenca? Jedina preporuka za Zvezdu je nas premijer i kolicina novca koji isti gura u Zvezdu. Kad prestane besomucno dotiranje prestace i uspesi tog mutanta. Kao i u vaterpolu. Dete je dobilo svoju igracku (osvojen kup sampiona!!!) I sada ne place.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter