3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽE POJAČANJE IZ INOSTRANSTVA: Drugi novajlija od sutra na Marakani

Objavljeno: 27.01.16 u 15:02

Posle Davida Babunskog Crvena zvezde će od četvrtka biti jača za još jednog člana.

Već nedeljama, ako ne i mesecima traje saga oko dolaska francuskog internacionalca Damijena Le Taleka u Crvenu zvezdu, koja konačno dobija epilog.

Iskusni vezista je na svom tviter profilu objavio da u četvrtak stiže u Beograd što znači da su pregovori Crvene zvezde i Mordovije uspešno okončani.

Podsećamo da je direktor kluba sa Marakane Zvezdan Terzić u utorak otputovao u Moskvu kako bi utanačio detalje sa čelnicima kluba iz Saranska, a nakon ove informacije jasno je da se neće vratiti sam.

0
0

3 Komentara

  1. Opet ponavljam Babun iako je Babun još nije potpisao i koliko znam daleko je od potpisa. Koliko ja znam tele je rezerva u Mordoviji i stvarno želi da ide (zato je tele) ali Mordovija traži lovu koje bez bankomata nema. Nisu ni jedan neki igrači pa Vi cigići gledajte u svoje najbolje igrače: Vazuru i Novaka Nedića. Na Vašu žalost oni Vam protiv Kairata pomoći nemogu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Lakoje vama imate budžet srbije i uzimate koliko vam treba a partizan treba da moli neke ivaniće iživkoviće igraće oni uafrici i aziji srećno im bilo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter