9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RUSI BAŠ ZAGRIZLI: ‘Grof’ Božović dobio unosnu ponudu od Rubina!

Objavljeno: 27.01.16 u 21:42

Trener Crvene zvezde dobio je novu ponudu iz Rusije i to za obavljanje nešto drugačije funkcije.

Izgleda da se čak do Rusije pročulo da će Miodrag Božović produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom, pa je Rubin iz Kazanja brže-bolje požurio da pošalje mnogo unosniju ponudu popularnom ‘Grofu’.

Naime, kako prenose ‘Novosti’, Rubin iz Kazanja poslao mu je, novu ponudu i to vrednu 2,4 miliona evra godišnje. Prethodna koja je stigla u Ljutice Bogdana iznosila je 1,5 miliona evra po sezoni.

Ova ponuda će ga naterati da dobro razmisli o njoj, posebno jer je u pitanju posao tim-menadžera u Rubinu, pri čemu bi imao nešto veća ovlašćenja od same funkcije šefa stručnog štaba.

Međutim, Božović je nekoliko puta isticao da će ostati do kraja sezone u Crvenoj zvezdi, sa kojom želi da osvoji šampionsku titulu, kojoj je tako blizu. Verovatno će tako i biti, ali je ovo svakako pokazatelj da interesovanje sve više raste i da bi Zvezda trebala da požuri sa produžetkom saradnje.

0
0

9 Komentara

  1. Ako su nekog iz Rusije najurili kao stetnog to je Vujosevic.Kada su culi da je na Tesli sa pasosem u ruci rusi zatvorili granicu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jedino od „Rubina“ iz Krusevca i Peconija, da reklamira VINJAK, Milo zavrnuo „slavinu“, VOLI ide u KK Partizan i novoosnovanu Fiba ligu za SAMPIONE !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Pozdravio te Boki zvani,,deset soma evra sudiji“za pobedu u derbiju i Nastasic ves masina…!!!!! A tu je i Pini kaze grobar gace skini da te kara za pet miliona od Zivkovica,posle ce vam Djura Zekstra sasiti odelca besplatno na prugice da se uklopite u ambijent!!!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter