0
Košarka

RADULJICA I BOGDANOVIĆ OPREZNI: Grupa je teška, ali možemo u Rio!

Objavljeno: 27.01.16 u 21:38

Ne treba potcenjivati rivale, jasan je centar naše reprezenatcije.

Sa velikim oduševljenjem dočekali smo imena pritivnika košarkaške reprezentacije Srbije na kvalifikacionom turniru za plasman na Olimpijke igre koji će se igrati u Beogradu od 4 do 9 jula. Iako su nam protivnici, poimenice, laki, ipak ih ne treba potcenjivati i u tome se slažu Miroslav Raduljica i Bogdan Bogdanović

– Najpre bih se zahvalio ljudima iz Saveza, koji su uradili odličan posao i omogućili da budemo domaćini turnira. Grupa je teška, iako imena protivnika nisu zvučna i atraktivna. Nikako ne smemo da se opustimo ili nekoga potcenimo. Moramo da se dobro spremimo i izborimo plasman na Olimpijske igre o kojem maštamo. To bi bila kruna ciklusa započetog na Svetskom prvenstvu u Španiji. Verujem da će „Arena“ biti ispunjena do poslednjeg mesta i da ćemo uz podršku sjajnih navijača ostvariti zacrtani cilj, rekao je Raduljica.

Bek reprezentacije se  nadovezao:

Sada sve zavisi od nas, favoriti smo i od toga ne bežimo, ali ne bi trebalo da se napravi neka svadbarska atmosfera, kao da smo već u Riju. Očekuju nas dve utamice u grupi, polufinale, pa finale. Svaka greška se teško plaća na ovakvim turnirima. S druge strane, verujem u sebe i saigrače. Ono što je bitno je da budemo spremni, da dobijemo podršku u koju realno gledano i ne sumnjam, zaključio je Bogdanović.

Da podsetimo, reprezentacija Srbije nalazi se u grupi A sa Angolom i Portorikom, dok se u grupi B nalaze Japan, Češka i Letonija. Pobednik turnira obezbediće plasman u Brazil.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter