6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZNENAĐENJE: Partizan znatno jači od sledeće nedelje na Kipru!

Objavljeno: 27.01.16 u 19:26

Iako je najavljeno drugačije…

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji fudbaler Partizana ove sezone ipak će trenirati sa crno-belima na Kipru. Ekspedicija šampiona Srbije otputovala je u Nikoziju na pripreme za prolećni deo sezone bez Abubakara Oumarua, koji je u Beogradu ostao iz dva razloga.

Kamerunac već duže vreme, još od utakmice sa Augzburgom vuče povredu zbog koje otežano trenira, pa je ostao kako bi je sanirao, ali i da bi završio sve oko najverovatnijeg odlaska u Kinu.

Međutim, nešto se promenilo, te je na zvaničnom sajtu Partizana objavljeno da će se Oumaru priključiti timu Ivana Tomića na Kipru početkom sledeće nedelje.

Abubakar Oumaru će se početkom narednog meseca najverovatnije priključiti ekipi na pripremama u Nikoziji. Abu radi po programu Andreje Milutinovića, sa čijim centrom za oporavak je Partizan nedavno potpisao ugovor, jer kuburi sa povredom, a njegov dolazak na Kipar se očekuju 2. ili 3. februara – objavljeno je na zvaničnom sajtu Partizana.

Sve to kosi se sa izjavama čelnika crno-belih da će brzonogi napadač najverovatnije otići iz Humske. Da li to znači da će Abubakar ostati u Partizanu i na proleće?

0
0

6 Komentara

  1. Tehnički, postoje neke male šanse da ovih nekoliko dana koliko je ostalo on ode, mada čisto simnjam, pročulo bi se… Svakako veliko pojačanje ekipi ako se dečko uozbilji i zainteresuje za našu ligu. Ono što mene zanima je šta bi sa ofanzivnim veznim? Pričalo se da imaju alternativu za Sumu a ni od jednog ni od drugog ni traga ni glasa

    0
    0
    Odgovori
  2. Trenutno sam na odmoru u Nikoziji. Danas sam posmatrao trening partizana i moram reci da su Everton i Gogua zesci promasaji

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter