2
Domaći fudbal

IZ BARSELONE U ZVEZDU ZBOG TOP FUDBALA: Ambicije nam se poklapaju!

Objavljeno: 27.01.16 u 09:55

 

Najnovije pojačanje Crvene zvezde, vezista David Babunski, u intervjuu za „Novosti“ rekao je da veruje da je dolazak u Zvezdu pravi potez.

 

– Bilo je teško prelomiti. Zvezda je veliki klub, ima istoriju, ozbiljne planove, a s druge strane postojale su ponude iz Španije, Belgije i Holandije. Sve sam stavio na tas i izabrao Zvezdu, jer verujem da je to pravi klub za dokazivanje. Hoću da igram top-fudbal, Zvezda ima najviše ciljeve, želi u Ligu šampiona i tu su se naše ambicije poklopile.

Dolazak iz Barselone, koja spada među trenutno najuspešnije klubove na svetu, privukao je mnogo pažnje. Ipak, Babunski ne smatra da ga to čini bitnijim od ostalih:

– Dolazim iz Barselone, ali nisam zbog toga zvezda. Ja sam sam jedan od 25 igrača, spreman da u Zvezdi da najbolje od sebe i pomogne da se ostvare ciljevi. Krećem od početka, znam da posedujem kvalitet, kao i volju, želju da uspem na „Marakani“. Međutim, moraću sve da dokažem na terenu.

0
0

2 Komentara

  1. Miki brate, dok ga nevidimo bezveze sta reci ali privatizacija mora pod hitno! Tako vazi za partizan i sve ostale klubove..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter