7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DOBRA ILI LOŠA VEST? Partizan ‘izbačen’ iz Pionira za duel sa Cedevitom

Objavljeno: 27.01.16 u 00:29

U pretposledenjem kolu ABA JTD lige košarkaši Partizana će ugostiti ekipu Cedevite, ali posle sinoćnje pobede protiv Crvene zvezde sve je izvesnije da će crno-beli izboriti opstanak te im meč protiv Zagrepčana neće biti toliko važan.

Međutim, ta utakmica neće biti odigrana u Pioniru, hali u kojoj crno-beli već godinama dočekuju svoje rivale, već u dvorani koja je ranije bila dom Partizana – Hali Sportova na Novom Beogradu.

Razlog tome nisu neplaćeni računi ili bilo šta slično već to što je za početak marta u hali Pionir zakazan Dejvis kupa meč izmeđuSrbije i Kazahstana.

Kako hala mora da bude pripremljena nekoliko dana ranije, a utakmica Partizan – Cedevita je zakazana za 29. februar, privremena selidba je bila neminovna.

0
0

7 Komentara

  1. Људи Хала спортова је место највећих радости, јебо нас пионир и циганска хала.
    На Новом београду се родио и стасао најјачи Партизан.

    0
    0
    Odgovori
    • Dobijaš minuse od neznalica! Od napaljenih klinaca koji prete košarku desetak godina. Nisu nikada čuli za Kiću i Praju, a iz te generacije jedino poznaju „neuništivog“ Todorića. Žalosno!!! Nemaju pojma da su temelji srpske košarke mnogo ranije postavljeni! Na temeljima te košarke (na šljaci) krenula je ekspanzija ovog sporta koji nam je doneo toliko radosti. Partizan iz Hale sportova je nastao sredinom osamdesetih godina prošlog veka (milenijuma), kada jeHala Pionir tek bila građena za potrebe evropskog prvenstva. Posle velikog uspona KK Partizan od 1990 godine, Partizan prelazi u Halu Pionir jer je Hala sportova morala da se renovira. Ni tako renovirana nije zadovoljava evroligaške standarde, tako da je Partizan ostao u hali Pionir… Dakle, baza Partizana je Hala sportova, a s’ obzirom da od Evrolige za sada nema ništa, verovatno bi mnogo jeftinije bilo da se vrati na N. Beograd i ABA ligu igra u Hali sportova.

      0
      0
      Odgovori
    • Jesi li ti toliko prirodno glup ili treniras?Pa lepo ti pise da je zakazan teniski mec dve reprezentacije i to nije od juce,nego je isplanirano jos pre par meseci.Bez obzira na ishod derbija,tako bi bilo.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ćokica se naljutila zbog derbija, Vesna suze roni a pudli ništa nije jasno. Smrt fašizmu – živeo naš Partizan!

    0
    0
    Odgovori
  3. Pođimo u halu na Novi Beograd,
    Da bodrimo Partizan svima nam je drag.
    Navijačke pesme zapevajmo svi,
    Volimo Partizan jer je najbolji!

    Kad igra Partizan hala se ori,
    Za prvo mesto uvek se bori.
    Bodre ga njegovi verni navijači,
    Jer je sa njima Partizan jači!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter