6
Košarka

FOTO: STARSPORT

DEMANTI: Partizan odbacuje neistinite navode!

Objavljeno: 27.01.16 u 23:02

Košarkaški klub Partizan oglasio se povodom današnjih poznatog košarkaškog novinara Dejvida Pika.

Tokom dana je poznati, i veoma često jako dobro obavešteni, novinar Dejvid Pik objavio informaciju da je Košarkaški klub Partizan uz bratski PAOK i Aris odlučio da se okrene FIBA Ligi šampiona, umesto dosadašnjoj Evroligi pod pokroviteljstvom Đordija Bartomeua.

Međutim, KK Partizan odlučio je da to demantuje istim putem kojim je i Pikova informacija došla do javnosti. Na tviteru je objašnjeno da dogovora ni sa koj koš uvek nema i da je Dejvid Pik objavio netačnu informaciju.

Zatim je posle par minuta dato dodatno objašnjenje:

Dakle, još uvek ništa nije poznato.

0
0

6 Komentara

  1. zna se ko vesti o kk partizanu pravi-sastavlja i protura … a zna se i zasto … pre dva meseca, vest je procurela da bi kk partizan bez obzira na plasman u ABA-ligi mogao da dobije pozivnicu za ucesce u evro ligi kao klub od : posebnog znacaja za evropsku pa i svetsku kosarku … koliko je igraca evropi i NBA-ligi dao i uspesno ucescu u evro ligi… to ocito ljudima koji se za sve u Srbiji pitaju … ne odgovara a pogotovo u ovom odnosu snaga sadasnje ABA-lige … lako mogu bez finala i evrope da ostanu … zato ONAJ specijalac-kosarkaski znalac … jos jedan dan u barseloni ostade … radi klubova… iz Srbije ?! da ljudima objasni: ko iza koga u Srbiji od kosarkaskih klubova stoji …

    0
    0
    Odgovori
  2. Sto nikako ne znaci da „neistiniti navodi“ bar za sada (posto se tvrdi pazar) nece biti ISTINITI !!! Samo nikako u istu ligu sa mutantima i kk koji placaju vajld karte POLA MILIONA DOLARA za ucesce i to od nasih para !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter