6
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZANIMLJIVO KAKO SE ZALJUBIO U PARTIZAN, ALI KAŽE: Razmotrio bih ponudu da igram za Zvezdu…

Objavljeno: 26.01.16 u 15:16

Bio je uzdanica navijača Partizana u dva navrata, ali ne zatvara vrata tabora ljutog rivala.

Posle završetka drugog mandata u dresu Partizana i odlaska u poljski Anvil, Danilo Anđušić dao je intervju za tamošnje medije u kojem je govorio o svojoj dosadašnjoj karijeri.

Otkrio je kako je počeo da navija za Partizan i pored toga što su mu roditelji bili bliži Crvenoj zvezdi.

– Zanimljiva stvar, zbog mog oca, koji je bio profesionalni sprinter na 100 metara i takmičio se u dresu Crvene zvezde, a kasnije je postao i direktor kluba. Takođe, moja majka je igrala košarku za Zvezdu. Kada sam bio mali otac on me je vodio na utakmice Partizana koji se tada takmičio u Evroligi i tako sam se zaljubio u crno-beli klub – izjavio je Anđušić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dobro pamti svoj debi u dresu Partizana u Evroligi.

– Tada sam imao 20 godina, bio je to meč protiv Efes Pilsena u čuvenoj hali Pionir. Bilo je nekoliko hiljada navijača, na sat vremena pre meča sve je bilo puno, svi su navijali, aplaudirali. Mislio sam da sanjam. Rođen sam u Beogradu i za mene je igranje u tom klubu posebna stvar. Dve godine pre nego što sam ja zaigrao Partizan je igrao fajnal for Evrolige sa veoma malim budžetom, a klub se i sada nada da to može da se ponovi – rekao je Anđušić.

Na pitanje da li bi igrao za Crvenu zvezdu, Anđušić, pomalo iznenađujuće, nije dao potpuno negativan odgovor.

– Kao navijač i bivši košarkaš Partizana mogu da kažem da bi svaku ponudu razmotrio, ali u tom slučaju bi sve išlo jako teško. Po mom mišljenju, ako ste igrali za klub za koji vas vežu emocije i prema njemu imate posebna osećanja prilično je nemoguće da se obavežete na vernost najvećem rivalu. Možda kada budem stariji promenim gledište, ali sada ne bi postojala takva opcija – zaključio je Anđušić.

0
0

6 Komentara

  1. Komšninice skuvaj kafu, stiže komšija da ti pokaže kako se kendreči! I ooopet!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Inace andjusic je negirao izjavu cokijevih novina koji lece traume od sinocnjeg demoliranja hahahha Uzalud,nije vam proslo hahhahahhahahah

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter