2
Domaći fudbal

VIŠE NE MORAJU DA BRINU: Delije dočekale prvo pojačanje!

Objavljeno: 26.01.16 u 13:40

Više nema dileme, Crvena zvezda je konačno potpisala prvog igrača ove zime.

Posle višenedeljne sage i brojnih priča oko novog pojačanja Crvene zvezde, on se pojavio u Beogradu. David Babunski sleteo je kasno sinoć u Beograd i u toku današnjeg dana će potpisati ugovor na dve i po godine sa liderom Superlige Srbije.

Babunskom je istekao ugovor sa Barselonom ‘B’, pa je u Ljutice Bogdana stigao kao slobodan igrač. Očekuju ga medicinski pregledi, potpis pomenutog ugovora i promocija javnosti kao novog igrača crveno-belih.

David Babunski igra u sredini terena, pre svega na poziciji zadnjeg veznog i viđen je kao adekvatna zamena za Marka Grujića, novog igrača Liverpula, koji će do kraja sezone igrati na pozajmici u Crvenoj zvezdi.

A evo koje bi najveće pojačanje Crvena zvezda mogla da dobije.

0
0

2 Komentara

  1. Kako u podnaslovu potpisala a u tekstu treba danas da potpiše. Koliko ja znam još je daleko od potpisa. Treba ciganka da pribavi bankarske garancije jer mali iako je ,,Babun,, neveruje bankrotima koji su godišnje 3,5 sati odblokirani,ostale transakcije rade na ruke.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter