7
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NOVI SLUČAJ ‘PARKER’: Zvezda ima problem sa još jednim strancem

Objavljeno: 26.01.16 u 22:33

Poznat je problem koji Crvena zvezda ima sa Džošuom Parkerom koji se vratio u klub sa pozajmice iz Aberdina i ne želi da ode dok mu ne bude isplaćen sav novac odnosno traži raskid ugovora na štetu kluba.

Istina, slučaj Bruna Matosa nije toliko drastičan, ali je Brazilac odbio da ode na pozajmicu u Novi Pazar za koju se juče pisalo kao o završenoj stvari.

Naime, kako saznaje B92 zapelo je oko plate koju bi Matos imao u svom bivšem klubu. Pazarci mu nude 4.000 evra mesečno, a on traži 50% više odnosno oniliko koliko je imao u Zvezdi u prvom delu sezone.

Podsećamo da je Matos upravo iz Novog Pazara prošlog leta stigao na Marakanu, a u Zvezdi je trebalo da ima rastući ugovor odnosno u prvoj sezoni platu od šest, u drugoj osam, a u trećoj 10 hiljada evra.

Kako nije opravdao očekivanja Miodrag Božović je odlučio da ga otpiše za drugi deo sezone, a njegova želja je da se vrati u otadžbinu gde bi takođe igrao kao pozajmljni igrač.

0
0

7 Komentara

  1. pa slucaj parkera za ova … slucaj, zvezda je u mnogo gorem polozaju : ugovor na 3 godine … 1. godina 6000×12= 72 000 + 2. godina 8000×12= 96000 + 3. godina 10 000x 12= 120 000 … ukupno 288 000 ER-a . neko rece da ce BANKOMAT imati sta da radi … a gde su redovne ogromne plate stranaca ( koji ce da igraju dok ih isplacuju )i plate zaposlenih , stari DUGOVI , POREZI (zaboravih poreza su oslobodjeni) , novi redovni TROSKOVI … BANKOMAT ce da se pre vremena pokvari … pritisak-optrerecenje je bas, bas, …veliko .

    0
    0
    Odgovori
    • Reče ti u prvom komentaru, samo si se drugačije potpisao……Ali kada bi lava zanimalo šta miševi pričaju…..

      0
      0
      Odgovori
    • U inat tebi bankomat ce da radi,stancaj pare Vucko a vi iz Laze Lazarevica spremajte krevete za Penzionera,GDK i ostale pacijente ha,ha,ha…

      0
      0
      Odgovori
  2. Ti tz“ ftanjevac do koske“ posle smrzavanja -26 sledi vam katanac a i tuzba za namaestanje.
    Bruka i sramota srpskog fudbala,,,,,bice vam „“ko je ugasio svetlo““.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter