8
Košarka

FOTO: STARSPORT

NEBITAN PODATAK: Junak Partizanove pobede ‘pecnuo’ navijače Zvezde

Objavljeno: 26.01.16 u 21:53

Čak tri igrača Partizana koja su učestvovala u sinoćnjoj pobedi protiv Crvene zvezde tokom karijere su nosila dres večitog rivala.

Pored Čede Vitkovca i Andreje Milutinovića tu je i Aleksandar Cvetković koji je bio i jedan od junaka trijumfa crno-belih.

To što je svojevremeno bio u klubu sa Malog Kalemegdana nije previše doticalo mladog plejmejkera, a kaže da ne bi ni trebalo.

– Meni skoro ništa ne znači podatak da sam nekada nosio dres komšijskog kluba. Uostalom, baš u ponedeljak uveče je u derbiju igralo još nekoliko igrača koji su bili u Partizanu ili Zvezdi. To više nije neki posebno zanimljiv podatak, rekao je za Novosti Aleksandar Cvetković.

Nije propustio priliku prvotimac Partizana i da se zahvali navijačima, koji su davali vetar u leđa ekipi kada joj nije išlo.

– Sve je lakše uz najvernije navijače. Oni su uz nas i kada gubimo i kada pobeđujemo. Jedna velika dodatna doza energije dolazi od njih. Želim da im se zahvalim na podršci koju su nam pružili od početka sezone.

Objasnio je Cvetković i koškanje na centru po okončanju utakmice odnosno otkrio je da posle svega nije bilo ljutnje ni sa jedne ni sa druge strane.

Pogledajte Cvetkovićev potez za koji se pretpostavlja da je prelomio meč.

0
0

8 Komentara

  1. Ovde izgleda ni ti nemaš život, pa dokle će kuva da priča o poštenju?! Godine i godine frustracija su na tebe ostavile teške posledice. Sve bude i prođe sine, samo ljubav prema Partizanu nikad, a videćemo tvoju ljubav prema fmp-u za koju godinu! A sto se tice dugova i projekata bolje nemoj o tome, prelistam po internetu baš Zvezdine strance samo od kad Vas je vodio Pešić, a tobože tad niste imali pare. Uživaj i sretno!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo ti je bila i prva i poslednja pobeda nad timom koji te je napravio igračem,gnjido mala.Slavite kao da ste postali svetski prvaci a vi ste samo opstali u ABA ligi ali nekima je i to uspeh.Dobićete svoje sledovanje već za dve nedelje u kupu u Nišu,kad bude u igri trofej ali pod uslovom da vas pre toga ne izbaci FMP ili Mega.

    0
    0
    Odgovori
  3. @grobar do koske
    imas li ti zivot bre?
    Imate 6 stranca u ekipi i vi nas nazivate „Drzavni projekat“ alo, izbacite koja su primanja, koliki je dug bilo u KK ili FK pa pricaj nesto nemoj da pricas nebuloze kad se vidi da si neinteligentna osoba.

    0
    0
    Odgovori
    • Koliko si ti bolestan pa to je strasno…. Idi nadji devojku, strasno si isfrustriran…skini mrak, nikad nije kasno….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter