0
ATP

NADAL: Voleo bih da osvajam još titula

Objavljeno: 26.01.16 u 17:32

Iako nije osvojio nijedan Grend slem od Roland Garosa 2014. godine, Španac ne razmišlja da prestane da igra i želi još trofeja.

Nadala nije poremetilo rano ispadanje sa ovogodišnjeg Australijan opena, da nastavi da pravi planove za budućnost, dodavši da ne razmišlja da u skorije vreme prestane da se bavi tenisom.

– Nemam strah da li ću osvojiti Grend slem turnir. Imam strah zbog načina na koji sam igrao. Razumem ljude koji me svaki dan pitaju šta se dešava sa mnom. Nikada nisam razmišljao o penziji. Imam 29 godina, a u junu ću napuniti 30. Ne mislim da je taj trenutak došao. Voleo bih da osvajam još titula.

I pored toga što polako ulazi i pozne igračke godine kada je tenis u pitanju ine želi u penziju, ipak ima planove šta bi radio posle igračke karijere.

– Uvek sam govorio da volim decu, pa ako sve bude kako treba, to će biti nešto najvažnije u mom životu. Porodica je veoma važna za mene i to će biti moj prioritet“, rekao je Nadal.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter