6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ANDRIJA ŽIVKOVIĆ: Volim Partizan!

Objavljeno: 26.01.16 u 12:12

Oko Andrije Živkovića prethodnih dana se podiglo mnogo prašine, a mladi krilni napadač je nasmejan ušao u avion za Kipar i ostavio jansu poruku Grobarima.

Prva zvezda tima je istakla da ne namerava da napusti Humsku, bar do let kako je i obećao.

– Ja sam ovde do leta, to sam i bio rekao ranije i dao sam reč. Ja volim Partizan i ostajem do leta – poručio je popularni Žile.

Andrija nije želeo da komentariše dešavanja prethodnih dana, bio je kratak.

– Na to nemam komentar.

Kako će se saga oko Andrije Živkovića završiti videćemo u narednih nekoliko dana, potšo se prelazni rok u Evropi završava 1. februara.

0
0

6 Komentara

  1. Tako nesto mogu samo debili napisati takav talenenat se ne moze nauciti takav talenat se radja.. podrska zivkovicima.. partizan u srcu

    0
    0
    Odgovori
  2. Mali je veliki grobar a njegov otac ocigledno navija za Zvezdu. Neposteno je sa njegove strane ( oceve) da odbije unosnu ponudu Reala ( 15 miliona ) a da pritom nece da potpise novi ugovor. Verovatno ima i kontakt sa ljudima iz grupe „menjam Prizren za Djenkinsa“ i samo ga ljubav Zileta prema Partizanu „ometa“ da kao puvarak ( posle 10 godina provedenih u klubu) i bez obraza „ode“. Neposteno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter