0
Vremeplov

VREMEPLOV: Majstoru kakav je Ronaldo bilo je dovoljno 14 sekundi da reši ‘Madrilenjo’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.16 u 22:15

Još jedan razlog zbog kog je Luis Nazario de Lima Ronaldo imao nadimak ‘El Fenomeno’.

Madridski derbi između Reala i Atletika uvek je bio ‘više od utakmice’, a kada velike mečeve igraju veliki igrači, tada se ispisuje istorija.

Bio je 3. decembar, 2003. godine. Real je na ‘Santjago Bernabeu’ dočekao ljutog rivala Atletiko Madrid. Navijači Partizana posebno se sećaju Reala iz te sezone, jer je upravo te jeseni ‘kraljevski klub gostovao na stadionu u Humskoj u okviru Lige šampiona.

Atmosfera je bila sjajna, kao i uvek kada se igra ‘Madrilenjo, sudija Pino Zamorano je dao znak za početak i kreće odbrojavanje.

Ronaldo do Bekama, Bekam do Roberta Karlosa, Roberto Karlos do Zidana, Zidan do Ronalda, on lažnjakom izbacuje celu odbranu Atletika, izlazi sam ispred golmana i u svom stilu, šmekerski, postiže pogodak u 14. sekundi utakmice.

(Izvor: youtube / Shashank Shekhar)

Kasnije je Raul u drugom poluvremenu samo potvrdio pobedu Reala od 2:0, ali je bilo jasno da se od početkog šoka ‘jorgandžije nisu oporavile.

Inače, bila je to poslednja sezona do sezone 2013/2014 u kojoj je Real završio Primeru ispod drugog mesta na tabeli. Bili su iza šampiona Valensije, Barselone i Deportiva iz La Korunje, tek na četvrtom mestu zbog pet uzastopnih poraza u poslednjih pet kola te sezone 2003/2004.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter