0
Košarka

NBA: Dankan propušta Golden Stejt, šansa za Bobija?

Objavljeno: 25.01.16 u 11:27

San Antonio Sparsi objavili su na svom tviter nalogu da će prvi centar ekipe Tim Dankan propustiti večerašnji duel sa Golden Stejtom.

Veteran ima manji problem sa kolenom, pa će biti izostavljen iz rostera ‘Mamuza’ u derbi meču NBA lige. Očekuje se da će srpski gorastas Boban Marjanović dobiti priliku da pokaže svoje umeće u susretu dva tima sa najboljim skorom. Bivši košarkaš Crvene Zvezde u poslednje vreme odlično koristi svaki minut proveden na parketu.

Nije redak slučaj da trener Greg Popović odmara Dankana ili mu dozira minutažu. Petostruki osvajač NBA prstena igra svoju 19. sezonu u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi na svetu. Na 37 od 44 mečeva Sparsa ove sezone prosečno beleži 8,9 poena i 7,5 skokova, što je najmanje od početka karijere.

Okršaj u Kaliforniji biće praznik za ljubitelje NBA lige. Golden Stejt predvodi karavan sa skorom 40-6, dok je San Antonio na drugoj poziciji sa ostvarenih 38 pobeda i šest zabeleženih poraza.

Pripremio: Miloš Ristanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter