3
Ostali sportovi

ŠOŠTAR U ČUDU: Crnogorci, zbog čega se bunite?!

Objavljeno: 24.01.16 u 23:26

Legendarni golman i aktuelni član borda LEN i predsednik Partizana dao je svoje viđenje finala i pobedu Srbije na EP u vaterpolu.

– Neposredno pred početak utakmice sam bio gost uživo u TV prenosu. I baš sam morao da izgovorim nešto što se ubrzo i obistinilo… Prognozirao sam dobar početak Crnogoraca, koji su furiozno krenuli i stekli važnu gol razliku, ali i samopouzdanje. Mi smo igrali kao u nekom grču. Kasnije su stvari došle na svoje mesto – izjavio je Šoštar za ‘Novosti’.

Po njemu Srbija je pokazala da je najbolja reprezentacija u Evropi, ali i na svetu.

– Ipak, morate da znate da je i igračima i selektoru bio nad glavom teret da u poslednje dve godie nisu izgubili nijedno važno finale. A ovo u subotu u “Areni” je bilo baš važno. S druge strane, Srbija, Beograd i naša publika su na poseban način ispisali važnu stranu vaterpolo istorije. Veliko je pitanje da li će neko u skorijoj ili daljoj budućnosti ovako dobro da organizuje neko takmičenje – objasnio je Šoštar.

Mnogo pažnje izazvale su reči gostujućeg selektora, ali i najboljeg igrača Nikole Janovića, koji su izrazili veliko nezadovoljstvo lošim suđenjem.

– Ne znam zašto se komšije ljute. Utakmica je bila izuzetno dramatična, a Srbija je u pravoj muškoj borbi osvojila zlato. Mislim da su sve sudijske odluke bile korektne. Uostalom, ima ona izreka koja kaže: ko gubi, ima pravo da se ljuti. Ja bih voleo da naša reprezentacija i naši klubovi još mnogo godina pobeđuju, osvajaju pehare i medalje, a da se drugi ljute na nas – zaključio je Šoštar.

0
0

3 Komentara

  1. bune se jer su navikli da jašu fotelje dedinje ,vračar…..bune se jer su lenji da treniraju i što su fizički pali…veliki je zamor za njih bio onoliko lupanje po bazenu ….nadam se da će sledeći put da prođu gore od Hrvata….

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako g-dina Šoštara smatram jednim od najčasnijih ljudi u našem sportu, nadam se da mi neće zameriti što neću komentarisati veliki događaj u vaterpolu, već poslati jednu svežu lepu vest:
    Večeras je na svetskom dzudo takmičenju na Kubi /Grand-prix Habana 2016/ bronyanu medalju osvojio naš ALEKSANDAR KUKOLJ

    0
    0
    Odgovori
  3. Sole, bune se sto su „uhlebljenje“ nasli mnogi njihovi sinovi, npr. grof, rudonja, tvorzic..a ni porez ne placaju, kako ovde, tako ni tamo…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter