0
Košarka

LEBRON DŽEJMS: Krive me za Blatov odlazak!

Objavljeno: 24.01.16 u 10:47

Dejvid Blat više nije trener ‘kavsa’, a kao glavni razlog šte se situacija tako razvijala navode najboljeg igrača ekipe Lebrona Džejmsa.

Ovim potezom uprave Klivelenda iznanađen je i sam Džejms i sitiče da nema nikakve veze u donošenju takve odluke, već da je to učinio generalni menadžer tima Dejvid Grifin. Takođe, ne želi da se spominje njegovo ime i kada je u pitanju dovođenje novog trenera Tajrona Lua.

– Bio sam iznenađen pričama da sam ja uticao na smenu Blata. To nije moj posao. O odlasku trenera saznao sam na isti način kao i svi ostali igrači.

Ne brinem mnogo o tome šta drugi ljudi misle i pričaju. Odavno sam prestao na te stvari da reagujem. Jedino što me brine je kako da se ekipa što bolje pripremi i kako da igramo najbolju košarku.

Lebron novog trenera poznaje od svoje 17 godine

– Mi smo prijatelji, ali on je trener i moram da slušam sve što mi kaže. Mnogi igrači i treneri su bliski, a sada se i meni to dogodilo, dodao je Džejms.

Generalni menadžer Grifin potvrdio je da Džejms nije uticao na odluku o smeni trenera:

– Džejms igra za ekipu. On je njen lider i očajnički želi da joj donese titulu. Ali Lebron ne upravlja klubom. On pripada klubu i u našem je vlasništvu. Ali priče da je imao uticaj na odlazak Blata nisu fer, kaže Grifin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter