0
Tenis

ANI IVANOVIĆ PAO KAMEN SA SRCA: Drama sa srećnim krajem

Objavljeno: 24.01.16 u 10:42

Srpska teniserka sad može da se posveti isključivo tenisu.

Tokom meča Ane Ivanović sa Medison Kiz, Aninom treneru Najdželu Sirsu je pozlilo, nakon čega je Sirs prevezen u bolnicu, a meč prekinut na 40 minuta.

No, iz Melburna stiže dobra vest – Sirs bi trebalo danas da izađe iz bolnice, i dobio je dozvolu da odleti u Veliku Britaniju.

– Uskoro će mi biti dozvoljeno da izadjem iz bolnice, a lekari su mi dozvolili da odletim nazad u Britaniju tokom sledećeg dana. Želim da izrazim svoju najiskreniju zahvalnost neverovatnim ljudima koji su mi pomogli, kao i sjajnom osobolju Australijan opena i bolnice. Stvarno sam zahvalan svima. Razumem i interesovanje medija, ali voleo bih da više ne komentarišem ovu situaciju, stoji u saopštenju objavljenom na sajtu turnira.

Direktor turnira Kreg Tajli rekao je da se nada da će se Sirs uskoro vratiti na teren:

– Cela teniska porodica je sa olakšanjem i zadovoljstvom primila vest da je Najdžel Sirs na putu da napusti bolnicu. Želimo mu sve najbolje, i nadamo se da ćemo ga uskoro videti ponovo pored terena.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter