0
Evropske lige

ZBOG RADNE DOZVOLE: Ništa od najvećeg transfera golmana u Hrvatskoj

Objavljeno: 23.01.16 u 11:40

Iako se pre par dana pojavila informacija da je transfer golmana Lovre Kalinića iz splitskog Hajduka u Aston Vilu gotova stvar, od tog transfera neće biti ništa.

Po informacijama iz Hrvatske Lovre nije uspeo da dobije radnu dozvolu pa je zato propao najveći transfer golmana u Hrvatskoj. I u Aston Vili i u Hajduku imaju pravo na nezadovoljstvo, jer transfer nije uspeo iako su mladog golmana već svi videli na ostrvu.

Pored Aston Vile golmana hrvatske reprezentacije su hteli i Sanderlend i Lester, i tu bitku su uspeli da dobiju, ali nisu uspeli da dobiju bitku za dobijanje radne dozvole.

„Belima“ je trebalo pripasti oko četiri miliona evra, ali će za sada Lovre ostati u Splitu i pomoći svom timu za što bolji plasman na tabeli.

Kalinić je do sada skupio 78 nastupa za Hajduk, i dva nastupa za reprezentaciju, što je i jedan od uslova za dobijanje radne dozvole.

Ostaje da vidimo da li će se mladi golman žaliti na ovu odluku.

Pripremio: Nikola Mrdalj

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter