11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ ŠOKIRAO SVE: Bez otpisane trojice se nekako može, ali zar i bez najboljeg?! (FOTO)

Objavljeno: 23.01.16 u 12:58

Sve su češće detonacije u Humskoj ove zime, a ova će se baš osetiti.

Već smo pisali da će Partizan na pripreme otići na pripreme na Kipar predstojećeg utorka bez trojice standardnih prvotimaca, a to je potvrdio i sam trener Ivan Tomić na današnjem treningu.

– Abubakar ima ozbiljnu povredu zadnje lože zarađenu u finišu jesenjeg dela sezone zbog koje nije trenirao od početka priprema i sigurno ne ide na Kipar jer nema svrhe voditi ga ako ne može da trenira – rekao je Tomić.

Povređeni su i Aleksandar Subić i Saša Lukić, koji će ipak biti u avionu za Nikoziju. Međutim, ono što je iznenadilo mnoge jeste najava da Andrija Živković takođe neće putovati na pripreme jer – ne trenira sa timom od prvog dana priprema.

– Živković ne trenira sa nama od prvog dana priprema, to je moja odluka koju sam mu predočio i bez obzira na nju ostali smo u vrlo dobrim profesionalnim i prijateljskim odnosima. Nadam se da će uspeti da realizuje neki od poslova koji se pominju poslednjih dana – objasnio je Tomić.

Sve te turbulencije unutar tima i oko situacije sa Živkovićem ne utiču na atmosferu u timu, ističe Tomić.

– Cela situacija oko Andrije ne može da utiče loše na ekipu jer smo svi mi tim i svaki pojedinac nam je važan.

Konačan spisak od 27 ili 28 igrača koji budu putovali na pripreme na Kipar biće poznat u ponedeljak, kada će se i znati ishod situacije sa Andrijom Živkovićem, jer će tada njegov otac Jovica obaviti razgovore sa rukovodstvom Partizana.

– Spisak će sigurno biti redukovan jer nam je potrebno mnogo manje igrača za optimalan rad na treningu. Ne bih o imenima, mogu samo da kažem da me čeka jako teška i nimalo prijatna odluka i da ne znači ako neko ne putuje da nema kvalitet za Partizan. Odluku ću doneti na bazi taktičkih, fizičkih i psiholoških karakteristika igrača. Pokušavamo da uspostavimo pre svega neke moralne vrednosti koje su nam važne pre nego što počnemo da radimo na taktičkim stvarima – zaključio je Tomić.

Na treningu su se, kao nova lica, isticale novajlije ove zime. Sedrik Gogua:

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

I Partizanov motor, kako je najavljen, Brazilac Everton Luiz:

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
0
0

11 Komentara

  1. Sa ovim timom ima da uspete što ste za dlaku izbegli 1977 kada vas je Radnički spasao ispadanja iz lige.

    0
    0
    Odgovori
  2. Strasno sta rade prvo kazete stizu bombe pojacanje pa desu te bombe .. A prodajete .. Andriju i abubakara i bozinova ..prodajedu tri najbolja. Igraca .. Ako oni odu koce u napadu da nece mozda saranov u napad tomicu moj pa sta radite ima dans oterate u drugu ligu……

    0
    0
    Odgovori
  3. Tomicu pa sta ti radis sve dobre igrace ostavljas za drugi plan ti ces nas oterati u drugu ligu boze ako ovako nastavis prodaje te andriju i abubakara i bozinova .. Tri naj bolja igraca strasno.

    0
    0
    Odgovori
  4. Partizan je prvi u fudbalu i basketu………i partizan je prvak evrope i sveta…Tokio i Bari…jupi……hahaha luzeri…….niti ste videli Tokio i Bari, a realnost i sadasnjost su vam debeli minus…hahahaha

    0
    0
    Odgovori
    • Ovo je dezinformacija da Andrija ne trenira od prvog dana priprema! Čista laž! Dečko je tu,pogledajte slike i snimke sa priprema,ko ne veruje! Jos jedna od silnih novinarskih lazi!!!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Lopovski sto je od decaka od 10 godina napravio igraca od 5m minimalno. Sta mislis gos Pero da je ostao u Nis postao bi ovo sto jeste? Sigurno da nebi. Ako je u interes samo igrac, a ne i kluba koji je ulozio u njega, njegov fudbalski razvoj. Pitam se ciji se ovde interes brani? Po svemu sudeci ovde je interes njegovog oca najbitniji. Kada je mali Andrija dosao u PFC klub Jovici kupio auto i preuzeo je brigu o njegovom detetu u svakom smislu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter