8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTPUNI REMONT U HUMSKOJ: Tri standardna prvotimca ne idu na pripreme!

Objavljeno: 23.01.16 u 10:57

Slika još uvek aktuelnog šampiona Srbije biće znatno drugačija na proleće u odnosu na onu koju smo gledali tokom jeseni.

Dovode se pojačanja, traže se novajlije, odjekuju ‘bombe’, ali se radi i u suprotnom pravcu u Humskoj. Naime, Ivan Tomić doneo je odluku na koga će ozbiljno računati, a kome će se zahvaliti na saradnji uoči puta na pripreme na Kipar.

Možda i najveća vest za navijače Partizana jeste informacija da Abubakar Oumaru neće putovati na pripreme, što je za ‘Sport’ potvrdio i sportski direktor Ivica Iliev.

– On čeka ponudu iz Kine, ne putuje na Kipar jer je povređen, ako ne ode, priključiće se kasnije ekipi – rekao je Iliev.

Dakle, Partizan ostaje samo na jednom napadaču, Valeriju Božinovu. A još jedan fudbaler iz ofanzivne linije, problematični Nikola Ninković, takođe je očigledno završio svoju ‘odiseju’ u Partizanu.

On takođe neće putovati na pripreme jer mu ugovor ističe na leto, a kako nije u planu Tomića, crno-beli će pokušati da zarade koliko je to moguće od njegovog eventualnog transfera.

Juče je preneta vest da je Ivan Bandalovski zatražio da bude prodat i ta će mu želja biti uslišena. On takođe neće putovati na Kipar, iako je gotovo izvesno da je transfer njegove zamene Filipa Stojkovića propao.

Sve to će uz već poznate odlaske Ivana Šaponjića, Fabrisija Dornelasa, povrede Miroslava Vulićevića i Gregora Balažica uticati na znatno izmenjeniju sliku Partizana u predstojećem proleću.

0
0

8 Komentara

  1. Ovi grobari treba da znaju da je zvezda najveci klub na ovim prostorima i ono sto je ona napravila to oni mogu samo u snu .Pomirite se vec jednom sa time a tek sledi ono najore po vas klub.

    0
    0
    Odgovori
    • Da, to je onaj rumeni sto se hvalio da nikada nije izgubio derbi! Klon Lole Smiljanica! Brat po kompleksima! Hahahaha

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter