9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO LI ĆE TOMIĆ REAGOVATI: Šta to radiš, Valeri?! (FOTO)

Objavljeno: 23.01.16 u 11:54

Medicinski testovi su prošli uspešno, pripreme su uveliko u toku, ali Valeri Božinov i dalje uspeva da pronađe vremena za sopstveno uživanje.

Partizan se nalazi u velikoj ‘dubiozi’, kada se radi o poziciji na tabeli i zaostatku u odnosu na ‘večitog rivala’, ali izgleda da ništa ne može da utiče na bugarskog napadača.

Naprotiv, on se ponaša kao da je situacija obrnuta, te sve svoje aktivnosti ponosno deli na društvenim mrežama, pa tako i uživanje uz nargilu. Kažu naučnici da i to spada u jedan vid opojnih sredstava…

Zato ostaje pitanje šta će mu na to reći novi trener Partizana Ivan Tomić, koji je više puta isticao da će ponašanje i odnos prema Partizanu biti presudan prilikom odabira igrača.

Mada, šta bi i mogao da mu kaže, s obzirom da će najverovatnije ostati samo na jednom napadaču za prolećnu polusezonu – upravo Valeriju Božinovu.

0
0

9 Komentara

  1. Partizan je prvi u fudbalu i basketu………i partizan je prvak evrope i sveta…Tokio i Bari…jupi……hahaha luzeri…….niti ste videli Tokio i Bari, a realnost i sadasnjost su vam debeli minus…hahahaha

    0
    0
    Odgovori
  2. Preterujete. On jeste fudbaler i sportista, mnogo toga će zavisiti od njega u nastavku sezone, ali čovek nije kaluđer. Može valjda i on da se opusti i zabavi, to mu može i pomoći da se bolje oseća i čak pruži više na terenu kad je srećan. Meni tu ništa ne smeta

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter