5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ POČEO DA ‘SEČE’: Četvorica na listi za odstrel iz Zvezde!

Objavljeno: 23.01.16 u 10:37

Jedno pojačanje je potvrđeno juče, a ima novosti i kada je reč o dolasku Damijana Le Taleka iz Mordovije.

Crvena zvezda trenutno se nalazi na pripremama Sloveniji, a na taj put Božović je poveo 34 igrača. Međutim, na drugi deo priprema ići će svega 26 fudbalera, sa sve golmanima, pa će spisak igrača biti značajno skraćen pred put na Kipar.

Danas bi trebala da bude doneta odluka o tome ko će ići na Pafos, a naziru se imena koja će biti odstranjena iz tima i njima će biti potražen novi klub.

Pre svih u pitanju je Izraelac Idan Vered, fudbaler koji je letos došao u Zvezdu kao veliko pojačanje, ali se umesto toga pokazao kao veliko razočarenje i slobodan je u izboru nove sredine.

Isto važi i za Sašu Stojanovića i Nenada Gavrića, domaće igrače koji se usled jake konkurencije kod Miodraga Božovića nisu izborili za mesto u crveno-belom timu.

Takođe se provlači i ime Bruna Matoša, letošnjeg pojačanja iz Novog Pazara koji je, uistinu, koristio svoje prilike koje je dobijao na ‘kašičicu’, ali izgleda da su i njemu odbrojani dani na ‘Marakani’.

U suprotnom smeru, dakle kao pojačanje u Ljutice Bogdana, potvrđeno je juče, u ponedeljak će doći David Babunski, a čeka se i dovođenje Damijana Le Taleka iz Mordovije.

Tim odakle je u Zvezdu stigao Mičel Donald navodno ‘zateže’ situaciju i ne želi da pusti Francuza bez obeštećenja. Cifra koju traže je 200.000 evra, iako njemu sledećeg leta ističe ugovor sa tim timom.

0
0

5 Komentara

    • Evo ga Gov.ar sa daske ili Penzioner a sada koristi treći nadimak. Idi malo u šetnju, ogrejalo je sunce i svrati malo u svoje dvorište!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter