2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽINOV ISKRENO: Babović će nam mnogo nedostajati

Objavljeno: 23.01.16 u 15:05

Valeri Božinov smatra da mladi igrač Partizana već sad može biti pojačanje za najveće svetske klubove.

– Pričao sam mnogo sa Andrijom oko njegove budućnosti ovih dana. Želim mu da igra u Realu, Barseloni, Juventusu, Bajernu… On to zaslužuje, ima kvalitet i karakter za tako nešto. Tek mu je 20 godina i najpotrebnije mu je da igra. Iskreno bih voleo da produži ugovor i ostane u Partizanu. Sa druge strane, treba biti pošten i reći da su igrači kao on, Grujić i Šaponjić veliki talenti i zaslužuju da igraju u velikim evropskim klubovima. Najbolje bi bilo za Partizan da potpiše veliki ugovor i da se vrati u klub da igra, kao što je to uradio Grujić.

Nakon toga, u intervjuu za Blic, Božinov se osvrnuo i na kapitena Sašu Ilića: 

– Saši sam rekao da ću staviti zajedničku sliku na Instagram, jer ga mnogo volim. Odličan je igrač, znam da u svakom momentu u poziciji iza špica može da reši utakmicu. Sale je legenda, sa svim igračima ima odličan odnos i svakodnevno pokazuje da može da igra kao neki dvadesetogodišnjak iako ima 38 godina. Pravi je uzor, uvek učim od njega, baš kao što to rade i ostali igrači.

Takođe, osvrnuo se i na odlazak Stefana Babovića:

– Dosta smo izgubili Stefanovim odlaskom, jer je on odličan fudbaler. Ne znam šta je bio razlog odlaska i ne mogu da pričam na tu temu. Želim mu sve najbolje, ima kvalitet i želim mu da nađe neki vrhunski klub.

0
0

2 Komentara

  1. nije receno da produzi ugovor sa partizanom vec da potpise za neki drugi klub a da se u partizan vrati na pozajmicu 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter