0
Fudbal

VESTI IZ SARAJEVA: Bivši fudbaler Vojvodine oblači dres Olimpika

Objavljeno: 22.01.16 u 15:45

Fudbalski klub Olimpik iz Sarajeva ozbiljno planira da ostane u ligi, pa je zato angažovao dvojicu fudbalera, 24-godišnji Armin Mahović i 22-godišnji Slaviša Radović.

Dres popularnih „vukova“ će do kraja sezone nositi Mahović, bivši fudbaler Travnika, koji je poslednju epizodu imao u kanadskom klubu Brendford Galaksi. Ovaj fudbaler igra na poziciji krilnog napadača,a u Olimpik dolazi kako bi pomogao ekipi u borbi za opstanak. Osim Travnika Mahović je još nastupao za Bratstvo, Goražde,Čapljinu, Rudar Kakanj, a jedno vreme je bio u omladinskim selekcijama Željezničara.

Pored Mahovića ugovor za Olimpikom je potpisao i Slaviša Radović, momak koji igra po levom krilu, i dolazi iz Vojvodine. Pre Vojvodine nastupao je za Drinu iz Zvornika. U klubu su uvereni da su doveli prava pojačanja za nastavak sezone, i borbu za opstanak.

Podsećanja radi, Olimpik je prvi deo sezone završio na 11. mestu, sa četiri boda manje od Viteza koji je prvi „iznad crte“.

Pripremio : Nikola Mrdalj

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter