1
Fudbal

VESTI IZ HRVATSKE: Remi Dinama na startu priprema

Objavljeno: 22.01.16 u 15:58

Trenutno vodeći tim na tabeli hrvatskog prvenstva, zagrebački Dinamo, pripreme je otvorio remijem.

Ekipa koju sa klupe predvodi Zoran Mamić,pripremne utakmice je otvorila nerešenim rezultatom 0:0 protiv slovenačke ekipe Celja. Rođeni brat kontraverznog prvog čovka „modrih“ je dao priliku svim zdravim igračima, poslao ih je na teren u formaciji 4-2-3-1. U prvom poluvremenu Dinamo je imao dve prilike preko Olmoa i Enrikeza, ali bezuspešno.

U drugom poluvremenu je priliku dobio i konačno oporavljeni Morgan Šniderlin, a Dinamo je najbolju priliku za vođstvo imao sa „bele tačke“, nakon što je Brekalo izborio jedanesterac, ali je udarac Mačada odbranio Mujčinović. Dinamo je utakmicom protiv Celjea završio prvi deo priprema, nakon čega se vraća u Zagreb na par dana, pa onda selidba u Španiju na završni deo priprema.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

DINAMO – CELJE 0:0

DINAMO: Ježina-Stojanović,Gonsalo, Soldo, Pivarić, Knežević, Antolić, Soudani, Ćorić, Olmo, Enrikez. Igrali su još Šemper, Matel, Benković, Šniderlin, Musa, Moro, Maćado, Lovren, Rog, Brekalo i Hodžić.

CELJE: Jurhar, Krajcer, Klemenčić, Miškić, De Sousa, Omoregi, Pajač, Brlečić, Čirjak-Hadžić, Pišek. Igrali još Mujčinović, Rožej, Šporn, Brecl, Travner, Ilić, Bašić, Pungarške, Spremo, Šanperl, Vidmajer.

[/stextbox]

Pripremio : Nikola Mrdalj

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter