6
Domaći fudbal

FOTO: fkcukaricki.rs

STALI PREGOVORI: Partizan sve dalje od najavljenih pojačanja?

Objavljeno: 22.01.16 u 17:10

U Partizanu su se nadali da bi uskoro mogli da dobiju dva kapitalna pojačanja, ali od toga za sada nema ništa.

Mnogo je teža situacija oko Sejdube Sume. Naime, igrač iz Gvineje Bisao je spreman da dođe u Beograd, ali Slovan ne popušta sa obeštećenjem. Kako prenosi Blic dve strane su sve dalje od dogovora, te se transfer trenutno nalazi „ćorsokaku“.

FOTO: msport.aktuality.sk
FOTO: msport.aktuality.sk

Kada je reč o Filipu Stojkoviću i tu su pregovori u zastoju. Ipak, do dogovora Partizana i Čukaričkog bi moglo da dođe do kraja sledeće nedelje kada crno-beli kreću na pripreme.

Kada je reč o odlascima na izlaznim vratima je nekoliko fudbalera. Nemanja Glavčić je prebačen u Teleoptik, Predragu Luki su odrešene ruke u pronalsku novog kluba, dok za Nebojšu Kosovića postoje zainteresovani klubovi iz Superlige Srbije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Najzanimljivija situacija je oko Filipa Kneževića, momka koji je ove jeseni zablistao u dresu Borca iz Čačka, vratio se u Partizan gde ga navijači žele, ali Ivan Tomić ne. Uprava razmišlja o tome da krilnog napadača pozajmi nekome ili ga proda u inostranstvo. Grobarima se to sigurno neće svideti.

0
0

6 Komentara

  1. Knezevic je vec bio kod nas i nije se dokazao.Treba ga prodati a ovaj Cukin bek nam niposto ne treba.Kome je uopste pala na pamet ideja dovoditi treceg beka pored Vuleta i Bande? Treba nam plej i napadac.I KONACNO ULOZITE I U NAS,NATKRIJTE TRIBINE DA NE KISNEMO,VALJDA SMO I MI NEKI FAKTOR. ILI VAM NE TREBAMO….

    0
    0
    Odgovori
  2. Ni slučajno Tomiću da Kneževića otpuštate.On i mali Mihajlović sa Fofanom razbijaće na proleće.Dovesti Sumu ili Budeskua i Sedlara iz Metalca i to je to.Verujem u Tomica,ali u Nedice i Vazuru ne.Sada ce od Mitrovicevih para da prebace novac za izbore…Sve to treba procesuirati…toliko krimosa na jednom mestu to ne bi ni Švajcarska izdržala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter