0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SAVIĆ: Većina se potajno nadala finalu Srbija – Crna Gora

Objavljeno: 22.01.16 u 13:19

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas da očekuje veliku borbu protiv Crne Gore u finalu Evropskog prvenstva i našalio se da će obe selekcije u Kombank areni igrati na domaćem terenu.

– Većina nas se potajno nadala ovom finalu, ali sigurno je da su Srbija i Crna Gora u bazenu pokazale najviše i zasluženo su tu gde jesu. Crna Gora je u poslednje vreme imala nekoliko pehova, ali je dolazak novog selektora Gojkovića promenio stvari, rekao je Savić na konferenciji za medije u Hotelu M.

On je dodao da niko nije nepobediv i da će finale sigurno da bude otvoreno.

– Pitao me je neko da li Srbija ima mane? Naravno, da ima, svi ih imaju. Naš sutrašnji rival agresivnošću je savladao Italiju i Mađarsku. Očekujem veliku utakmicu, poručio je Savić.

Kapiten Srbije Živko Gocić istakao je da su Crnogorci tim za respekt, ali da je ekipa spremna da uradi sve što je do nje i osvoji treće uzastopno evropsko zlato.

– Uradićemo sve da medalja oko vrata bude najsjajnija. Finale je uvek posebno, nosi mnoge stvari, očekujem veliku borbu, pružićemo maksimum, a da li će to da bude dovoljno – videćemo, poručio je Gocić.

Finale Evropskog prvenstva između Srbije i Crne Gore igra se sutra od 17.45 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter