3
Domaći fudbal

FOTO: AFC.co.uk

PUCANJ U SOPSTVENE NOGE: Potez Parkera koji je Zvezda jedva dočekala!

Objavljeno: 22.01.16 u 18:49

Omraženi fudbaler u timu Crvene zvezde napravio je nepromišljen potez zbog kojeg su svi u klubu doživeli olakšanje.

Posle brojnih nesuglasica sa Džošuom Parkerom, Crvena zvezda konačno se nalazi na korak od rešenja te sage i razlaza sa omraženim napadačem.

Naime, napadač iz Antigve i Barbude koji je ušao u žestok sukob sa navijačima sada je razljutio i Miodraga Božovića jer je samovoljno odlučio da sebi dodeli slobodan dan i ne pojavi se na današnjem treningu!

Na svoju ruku je odlučio da otputuje u London kako bi rešio ‘privatne probleme’, a crveno-beli kao da su to jedva dočekali.

Naime, kako prenose ‘Novosti’ sačekaće da se Parker vrati u Beograd, a onda u skladu sa pravom koje sada imaju, će najverovatnije raskinuti ugovor sa napadačem i konačno reše ‘mučenje’ koje traje već mesecima.

0
0

3 Komentara

  1. E … To se ovako bas radi … sklonis ga, placas ga redovno i cekas da prsne… a, posto je njemu ovo vec ne znam koji put molim lepo … Sad suspenzija a, onda ga odvalis novcano koliko mozes ili trazis raskid na stetu igraca … e, toliko deco na tu temu !!!! Da vas jedan cika nauci 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. to je zvezdina zelja da sa parkerom tako bude … a mediji su tu da to podrze … sve za domacu upotrebu … racunaju da je barod sportska publika glupa i ovo … ovako … prihvati … ako slucaj na FIFI ne zavrsi to ce biti znak, da je neko parkera isplati … kao sto to radjese AMSS … KO CE SE VISE PARKERA I ONIH PRE NJEGA SECATI … A PUNO, PUNO … IH JE…. da li neko sad znate koga je AMSS isplatio … ??? to bese onaj trener iz portugala …

    0
    0
    Odgovori
    • Ne sekiraj se, penzioner si, moze da ti utice na zdravlje! Evo kad se vec toliko stresiras dacemo ga vama na pozajmicu! Vi volite da budete nasa filijala, a i mi imamo viska igraca…moze nam se, jer smo tako u mogucnosti!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter