2
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

‘LUDNICA’ ISPRED ARENE: Srbi i Crnogorci ‘jure’ karte za finale decenije (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 22.01.16 u 14:05

U 13 časova u Kombank areni počela je prodaja karata za finale Evropskog prvenstva u vaterpolu između Srbije i Crne Gore. LEN je organizatoru odobrio da poveća kapacitet hale na 16 hiljada mesta, a po slikama koje stižu sa Novog Beograda jasno je da će i to biti malo za sve one koji žele da budu deo istorije…

0
0

2 Komentara

  1. Ovo je žalosno,
    stajala sam u redu ispred Arene. neverovatno je što se odvijalo. za pola sata je na prodajno mesto, unutar Arene, pušteno nekih desetak lica i to pojedinačno, te kada je pušteno po petoro, aplaudirali su prisutni. posle dva aplauza i uz niz naređanih specijalaca i lica obezbeđenja saopštili da nema više karata. Nismo bili blizu da brojimo, ali prodato je maksimum 80 karata ( po logici: 20 lica po maksimum 4 karata)Ovo je je bezobrazluk jer da bi stvarno prodavali četiri karte po osobi, bar bi polovina od prisutnih došlo do karata. Ovde se manipuliše prodajom karata, a problem nije u onima koji su pozvani da mogu kupiti karte.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter