0
Košarka

KLS: Nastavak borbe za Superligu

Objavljeno: 22.01.16 u 12:28

Danas je u Subotici na programu uvodni meč 17. kola košarkaške lige Srbije.

Ovog vikenda se nastavlja košarkaška liga Srbije, utakmicama 17. kola. Već danas, u prvom meču, u Subotici će domaći Spartak ugostiti ekipu zemunske Mladosti Admiral. Gostujuća ekipa je blagi favorit u ovom duelu, s obzirom da se nalazi u dobroj formi, i da je od poslednjih sedam mečeva u prvenstvu izgubila samo jedan i to od ekipe FMP-a, koja je ove sezone neprikosnovena u KLS karavanu.

U prvom delu šampionata, duel ovih ekipa je odigran pred zemunskom publikom i Mladost je ubedljivo slavila u tom meču, pobedivši sa čak 36 poena razlike.

Ekipa Spartaka će biti oslabljena u ovom meču, zato što zbog povrede neće nastupiti kapiten Predrag Prlja, a pod znakom pitanja je i nastup najboljeg strelca ekipe Branislava Jančikina i iskusnog Aleksandra Drakulića. Meč će biti odigran u subotičkoj Hali sportova “Dudova šuma“ , sa početkom od 18h, pravdu će deliti sudijska trojka Vojinović – Glišić – Prpa, a obezbeđen je i direktan televizijski prenos na kanalu Arenasport 1.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
KLS, 17. kolo

Petak, 22. januar:
18.00 Spartak – Mladost Admiral

Subota, 23. januar:
17.00 FMP – Napredak Rubin
19.30 Sloga – Tamiš
19.30 Borac – Smederevo 1953
20.00 Konstantin – Vršac
20.00 Vojvodina Srbijagas – OKK Beograd

Nedelja, 24. januar:
19.00 Jagodina – Beovuk 72
[/stextbox]

Standings provided by Sofascore LiveScore



Pripremio: Srđan Krsmanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter