5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZNENAĐENJE: Tri stranca na izlaznim vratima Marakane

Objavljeno: 22.01.16 u 09:25

Mamadu Mbođ je bio prvi stranac koji je tokom zimskog prelaznog roka napustio Crvenu zvezdu, a njegovim stopama mogla bi da krenu još tri internacionalca koja su na platnom spisku kluba sa Marakane.

Pored Džošue Parkera, koji ne želi sporazuman raskid ugovora već na štetu kluba, Crvenu zvezdu bi ove zime mogli da napuste još i Bruno Matos i Idan Vered.

Kako piše Žurnal Brazilac i Izraelac su dobili dozvolu kluba da potraže novu sredinu, ali ukoliko ne uspeju u tome verovatno će ostati u Zvezdi pošto imaju validne ugovore sa klubom. Ako se Vereda i znalo da se na njega više ne računa iznenađanje je što se na transfer listi našao Matos koji je posle oporavka od povrede redovno bio u protokolu, a neretko i na terenu.

Za Vereda se ranije interesovao Hapoel Ako, ali se sve završilo na tome, dok bi Matosa u svojim redovima rado videli brojni srpski superligaši. Međutim, Brazilac nema nameru da se posle Zvezde vraća u neki manji tim, već mu je cilj da pronađe neki evropski klub.

0
0

5 Komentara

  1. Mnogo si naporan gov.ar sa daske. Opet se predstavljaš kao penzioner. Idi i komentariši zgubidanu u svoje dvorište.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter