3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Emocije i susreti starih prijatelja na početku, crveno-bela fešta na kraju

Objavljeno: 22.01.16 u 22:18

Crvena zvezda ostvarila je izuzetno važnu pobedu nad Unikahom u ‘Pioniru’, a to je bila prilika da se susretnu neki stari prijatelji.

Bio je to duel dva tima koji jedini u elitnom takmičenju zvižde i protestvuju na intoniranje himne Evrolige, pa je samim tim to bio ‘prijateljski’ okršaj dva kluba.

Srdačnosti na početku doprineli su i susreti starih prijatelja, poput zagrljaja Dejana Radonjića i Demarkusa Nelsona, ali i saigrača iz reprezentacije Nemanje Nedovića i Vasilija Micića.

Ni Delije nisu propustile prilike da pozdrave Nelsona i Nedovića, svoje bivše ljubimce, a onda je na terenu zaprštalo. Tu su momci u crveno-beloj opremi bili mnogo bolji, a sve to propratili su navijači koji su još jednom večeras napravili atmosferu za pamćenje.

Evo kako je to izgledalo sa parketa ‘Pionira’:

0
0

3 Komentara

  1. ..Samo je jos falio Elmedin Kikanovic i Zufer Avdija za kompletan ugodjaj poklonika gazde im osumnjicenog s’ razlogom…

    0
    0
    Odgovori
    • Miran ustaso da ti tudjman ne ustane iz groba i ugasi svoje mezimce…. A kad pricas o Kikanovicu aludiraju na njegovu veru i pripadnost kao i Zufera Avdije ne zaboravi Bajru Zupica,Jusufa Hatunica,Dzevada Prekazija,Fahrudina i jednog i drugog(Jusufi,Omerovic)a imali ste i Vokrija…. Zato ne lutaj sine patrioto po tudjim sajtovima….a da izvini vi vas i nemate ostao u lijepoj vasoj kod Tukija,………pssssttttt ljigo

      0
      0
      Odgovori
    • A nama ti ne falis uopšte sa lupetanjima tako da mrs sa naših vesti bar do ponedeljka kad možeš da nas komentarišeš kad ugasimo svaku vašu nadu da postojite

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter