0
Ostali sportovi

EP U RUKOMETU: Mađari lak plen za Nemce, Rusi i Šveđani podelili bodove u infrakt završnici

Objavljeno: 22.01.16 u 22:25

Počela je druga faza evrpskog prvenstva za rukometaše u Poljskoj. Odigrani su prvi mečevi u grupi dva.

Reprezentacija Nemačka lako je savladala Mađare sa 29:19 i tako ostvarila prvu pobedu u drugoj fazi na evropskom prvenstvu i tako došli do važnih bodova, jer su iz prvog dela preneli isto toliko. Mađari su na trenutke pokušavali da pruže jači otpor, ali nikako nisu upsevali da se približe protivniku na manje od sedam golova razlike.

Iz redova Nemaca najviše se istakao Tobijas Rihma sa pet pogodaka iz šet pokušaja, dok su na drugoj strani po tri gola dali Kornel i Laslo Nagi i Jamaili

Drugi meč su odigrali Švedska i Rusija, koji je itekako bi zanimljh i neizvestan u prvom poluvremenu koje je završeno sa 15:15.

U drugih 30 minuta nastavljena je rezultatska klackalica koja se održavala do samog kraja. u poslednji munut Rusi ulaze sa dva gola prednosti, koju su na sreću Švađana ispustili osam sekendi pred kraj meča, tako da je došlo do podele ‘plena’- 28:28

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

EP u rukometu

Grupa 2, prvo kolo:

Nemačka – Mađarska 29:19
Švedska – Rusija 28:28

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter