4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEŽANIJA: Partizanov stranac traži da ga stave na transfer listu

Objavljeno: 22.01.16 u 11:15

Promena na klupi Partizana i sve veći broj novih igrača kao da su uneli nesigurnost kod određenih prvotimaca Partizana.

Naime, sve češće priče da bi Filip Stojković mogao da pojača redove Partizana kao da su uplašile Ivana Bandalovskog koji je prema saznanjima Mocartsporta zatražio od uprave kluba da ga puste da ode.

Bandalovski ni kod Tomićevih prethodnika Milinkovića i Drulovića nije bio standardan prvotimac, a izgleda da je zaključio da će isti slučaj biti i kod novog trenera.

Isti izvor navodi da su Partizanu spremni da Bugarina stave na transfer listu pošto mu ugovor sa klubom ionako ističe narednog leta pa je sada poslednja prilika da crno-beli na njemu zarade koji dinar.

0
0

4 Komentara

  1. Rugaju se Zvezdi a oni ce da dovedu 5-6 igraca,a napustice ih 15 igraca pa opet nece imati ni prvih 11 a o klupi za rezerve da i ne pricamo ha,ha…

    0
    0
    Odgovori
    • I ti se stvarno nadas da ce Zvezdina uprava dozvoliti da se to desi,pored transfera Grujica 7 miliona+stize i rata za Rajkovica uskoro+mozda i pare od prodaje Maksimovica+bonusi od sponzora nakon sto se osvoji titula kao i dolazak jos ponekog sponzora pred kvalifikacije+moguca prodaja Jovanovica za oko 3 miliona+moguce jos neki kesh za Jovica itd…Ako se nadas bas mi te zao ha,ha…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter