7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Ne damo ‘Falkaa’ bez pet miliona evra!

Objavljeno: 21.01.16 u 20:09

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić „odredio“ je cenu za mladog Luku Jovića.

Portugalski mediji pišu da je „srpski Falkao“ na korak do Benfike. Pre par dana pojavilo se i ime Borusije iz Dortmunda. Ipak, zvaničnih ponuda nema, a u razgovoru za portuglaski „Rekord“ Zvezdan Terzić je otkrio cenu mladog Luke Jovića.

Jović je jedan od najboljih mladih napadača u Evropi, premlad je da bismo ga prodali. Ukoliko odlučimo da ga prodamo, to ne bi bilo manje od pet miliona. Ali, ne rezmišljamo o tome. Šta više još uvek nismo dobili nijednu ponudu za njega – rekao je Terzić.

Podsetimo, Crvena zvezda od prodaje supertalentovanog napadača dobija samo 30 posto transfera.

0
0

7 Komentara

  1. Dobro sam znao sta je i kako Djuric radio u Partizanu i zato sam ga dve godine napadao iako su ga neki veliki grobari sa Juga branili. Ovo sada sto radi Terzic u komsiluku takodje je jedan od nacina za zaglupljivanje navijaca u „PRIVATNE SVRHE“. Nadam se da su me starije komsije razumele.

    0
    0
    Odgovori
    • 1.5m plus vec su dobili 1.4 miliona za njega pre tj za tih 70%,znaci to bi bilo ukupno 2.9m+neki procenat od sledece prodaje sto i nije losa cifra.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter