2
TimeOut

VOLI GA KO OKA DVA: Atraktivnoj Srpkinji Partizan na prvom mestu (FOTO)

Objavljeno: 21.01.16 u 00:26

Nije retkost da muškarci svoju emotivnu vezanost prema voljenom klubu stavljaju ispred ljubavi prema životnom saputniku, ali sličnih ima među suprotnim polom.

Kapiten naše ženske košarkaške reprezentacije Milica Dabović s vremena na vreme na društvenim mrežama podseti koliko je vezana za klub za koji je igrala u periodu od 2010. do 2013. godine u sa kojim je poslednju sezonu završila bez poraza. Pored grba Partizana ona je na Instagramu napisala i čuvenu sintagmu „Volim ga ko oka dva“ što je izazvalo oduševljenje među navijačima.

A photo posted by Milica Dabovic (@milicamrvica) on

Milica svoje pratioce na Instagramu često „čašćava“ fotografijama svojih tetovaža, pirsinga i izvajanog tela, ali ovog puta je rešila da na potpuno drugi način podseti na važne stvari. Naime, nije propustila priliku ni da čestita vaterpolistima plasman u finale Evropskog prvenstva, ali i mladim matematičarima koji su osvojili šest medalja na Svetskom prvenstvu u toj prirodnoj nauci.

A photo posted by Milica Dabovic (@milicamrvica) on

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter