9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE ILI NIŠTA: Nude joj milione, Zvezda odmahuje glavom

Objavljeno: 21.01.16 u 10:31

Zvezdu motiviše Sparta – u Ligu šampiona sa štitom, ili na njemu…

Legenda kaže da su Spartance majke i žene ispraćale u borbu rečima : „Sa štitom, ili na njemu“.

Ono što rukovodstvo Crvene zvezde radi jeste, manje ili više, ekvivalent tome. Naime, nakon ponude od 2,5 miliona evra za Vukašina Jovanovića, u klub je stigla još jedna višemilionska, prema novodima lista „Sport“. A rezultat je bio isti – osmeh i odlučno „Ne.“ 

Meta je bio Aleksandar Katai. Klub – Štutgart. Cena – tri miliona.

I Zvezda je odbila. Aleksandar Katai, iako najbolji igrač Jelen Super Lige, svakako nije neophodan za osvajanje titule, i sa mnogo manje kvalitetnim fudbalerima, Zvezda je uspevala da sačuva neuporedivo manju prednost od ove koju sad ima. 

Što znači samo jedno – i uprava, i stručni štab, i igrači su posvećeni jedinom cilju koji može Zvezdi dati krila za oporavak – plasman u Ligu šampiona. 

Mada dobro, deo sjaja Crvene zvezde upravo i jeste u tom jurišu, naletu, igri na sve ili ništa. 

To, uostalom, i jeste njen „element“, na kom je izgradila istoriju koja je čini najvećim fudbalskim klubom na prostoru Balkana.

0
0

9 Komentara

  1. Sami terza i bozovic nas 60 000 na marakani i dvadeset jurisnika to je ZVEZDA.Nema uprave nema fss nema nikoga sami protiv svih ko razume shvatice.

    0
    0
    Odgovori
  2. Brate! Narod ce da placa, a ti ces i dalje da kukas i placas…a ja se smejem na plus 26 i placam a ti places i placas, ja sanjam titulu i placam a ti neznas sta ces sa sobom i placas… Bez tebe je ovaj portal nezamisljiv da procitam vest a da nevidim neki tvoj komentar..smesan si vise

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovaj GDK ili penzioner,zavisi kako kad se potpise(nacin pisanja je identican)svaka recenica mu se zavrsava sa tri tacke(sto govori mnogo),Nije neko kog treba optuzivati.Veci deo svog zivota je proveo kao Zvezdas,pa ne cudi njegova mrznja i stalno prisustvo na nasim vestima.

    0
    0
    Odgovori
  4. ..A dugove ce da vraca „narod“..??!!! .!. XXAAXXAA .!. Sve mi se cini da ce biti-NISTA !!! KATANAC NA KLUB IDOLOPOKLONIKA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter