0
Ostali sportovi

STANIĆ ODGOVORIO KOLEGI: Crv se odmah odstranjuje!

Objavljeno: 21.01.16 u 22:40

Golman rukometne reprezentacije Srbije Darko Stanić odgovorio je kolegi iz nacionalnog tima Slaviši Đukanoviću.

„Odbegli“ golman „orlova“ se požalio da „ministar odbrane“ nije trenirao i da je u igru ulazio i izlazio kad god je hteo, što je njemu zasmetalo i napustio je nacionalni tim. Darko Stanić je kratko odgovorio:

– Ne želim da dajem prostora rečima Slaviše Đukanovića – osvrnuo se Stanić na optužbe rezervnog golmana, koji je zbog njega napustio tim usred EP. – Ako će mu biti lakše, neka bude da je za sve u pravu. Ako si mangup, kaži otvoreno šta ti smeta. Svi smo bili u čudu. Oni koji znaju kako funkcionišemo, mogu samo da se nasmeju. Njegov potez je čak poboljšao odnos pred odlučujući susret, jer u jednoj pozitivnoj grupi, ako se pojavi crv, odmah bude odstranjen.

Darko Stanić je istakao da u reprezentaciji ne sme da bude rivalstva i da svi treba da budu kao jedan.

– U reprezentaciji ne sme da postoji konkurencija, borba za mesto. To se ostavlja u klubovima. Kod nas treba da bude dopunjavanje, timski rad na svakoj poziciji. Takve optužbe samo pokazuju kakav je neko čovek – rekao je Stanić i podsetio na svoju situaciju iz 2005. godine.

– Znate li kako sam ja na SP u Tunisu 2005. saznao da sam izostavljen iz sastava? Novinari su mi rekli da će braniti Šarić i Šterbik. Ne selektor. To je nebo i zemlja u odnosu na tretman koji je Đukanović imao. Mogao sam svašta da kažem, ali moraš da držiš dostojanstvo. Zarad sebe i tima – zaključio je „ministar odbrane“ u razgovoru za Novosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter