0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POVRATAK U SRBIJU: Nekada crno-beli, sada crveno-beli

Objavljeno: 21.01.16 u 16:29

Dojučerašnji fudbaler Hofenhajma Filip Malbašić (23) od danas je novi igrač FK Vojvodina.

Fudbalski klub Vojvodina danas je dobio još jedno vredno pojačanje. Novi igrač “stare dame” postao je Filip Malbašić, koji je u redove crveno-belih stigao iz nemačkog bundesligaša Hofenhajma. On je potpisao ugovor sa Vojvodinom do juna 2018. godine.

Filip Malbašić je rođen 18. novembra 1992. godine u Beogradu. Igra na poziciji desnog krila, a karijeru je počeo 2010. godine u beogradskom Radničkom. Potom je nastupao za Rad, iz kojeg se 2012. godine preselio u nemački Hofenhajm.

Sezonu 2013/14. proveo je na pozajmici u Partizanu, za koji je na 19 utakmica postigao dva gola, dok je sezonu 2014/15. proveo na pozajmici u poljskom timu Lehia Gdanjsk.

Za omladinsku reprezentaciju Srbije zabeležio je sedam nastupa, dok je za mladi tim naše zemlje odigrao pet mečeva i postigao dva gola.

Malbašić se već priključio svojim novim saigračima i predstavljaće veliko pojačanje za tim Nenada Lalatovića u nastavku sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter